Talentengroep

Waarom is de wereld geen Circustent met clowns en acrobaten, het geeft niet wie of wat je bent…!

Circus Caps wil aan een breed publiek laten zien hoe de talenten van haar artiesten verder zijn ontwikkeld in de voorstelling “HandyMan”, die in december 2018 gespeeld werd i.s.m. met theater de Blauwe Kei uit Veghel. We spelen op een aantal zomerfestivals om ervaring op te doen.

Onze Artiesten willen graag hun diabolo-, clowns-, balans- en andere kunsten laten zien aan een breder publiek.

Door de ondersteuning van het Fonds Handicap.nl zijn we seizoen 2019 in staat om met vier begeleiders te gaan werken met gestaag groeiende talentengroep. Cas Robben en Chantal Wolters als assistent Circus coaches, Herriette van Amstel , Ouder en Kind contact en René Hildesheim Circustheaterdocent

.Jasmine de Vries verzorgd alle fotografie en Marty van Nooij ondersteund administratief Circus Caps.

Phoenix Cultuur stelt haar theaterstudio en opslag ter beschikking voor Circus Caps.

     

 

Met veel plezier hebben de voorstelling Paprika, Paprika gemaakt.

We speelden voorstellingen op het Een ander festival en Culturele zondagen  in Schijndel, Pop en Colourfestival en  koningsdag in St Oedenrode,  het Nivon pinksterkamp in Eerdbeek. In Veghel :Noordkadefestival, Festival Windkracht, 100 jaar CHV, Straatspeeldag, Open podium HUB enz.

Het meest succes hadden we natuurlijk op Fabriek Magnifique 2018 waar velen met ontvoering en bewondering naar onze voorstellingen hebben gekeken.

Daarnaast willen we ook nieuwe kinderen de kans bieden om aan te sluiten bij dit  project.

Circus Caps vindt het erg belangrijk dat de artiesten met veel plezier komen en met een goed en  gevoel weer naar huis gaan.

Wij zoeken samen met hem de grenzen op en laten hem uitdagende activiteiten doen die zij te voren nooit hebben (durven) doen. Dit om hun succes ervaringen te laten opdoen en zelfvertrouwen te bevorderen. Door een veilige setting te geven en continue aandacht van begeleiders te blijven bieden, kunnen ze groeien bij het uitoefenen van hun werkzaamheden. Het zichtbaar maken van het geleerde d.m.v voorstellingen aan groepsgenoten en een breed publiek geeft een geweldige ervaring en een trots gevoel. Het gevoel om mee te tellen.

Waarom is de wereld geen circustent met clowns en acrobaten, het geeft niet wie of wat je bent…

Top