Bestuur

De mensen van onze stichting Vrienden van Poehaa!

Bestuur, medewerkers en mensen achter de schermen 
 

Chantal Wolters

Voorzitter Bestuur stichting Vrienden van Poehaa

 


Zo’n 10 jaar geleden kwam ik samen met mijn zoon Luc (Luc heeft het syndroom van Down) in aanraking met toen nog Circus Poehaa. Luc was meteen verkocht en ik ook.
Dit moest voor meer kinderen met beperking mogelijk zijn en zo ontstond Circus Cap. Vanaf de start was ik betrokken en van moeder werd ik bestuurslid, begeleider en nu dus voorzitter van de stichting vrienden van Poehaa. Een stichting die tot doel heeft iets te betekenen voor de samenleving. Dit doet zij op verschillende manieren ( circus, theater, docu’s en meer). Ik ben trots op de groep mensen rond de stichting, die steeds weer proberen om mensen met elkaar te verbinden, ongeacht afkomst, leeftijd, beperking of gender.

De komende periode willen wij als bestuur de verschillende ballen van de vrienden Poehaa , nog steviger maken. Daarom ben ik nu zelf aan het leren jongleren.

Met vriendelijke groet,

Chantal

Marty van Nooij

Secretaris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jasmine de Vries

Penningmeester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Top