INC Award uitreiking 13 November 2018

Nov
13

Circus Caps is genomineerd en 13 november is de bekendmaking en uitreiking van de awards.

Meer info zie https://incawards.nl/over-incawards 

Thijs Swinkels (R) maakt, net als Johnny de Mol, kans op een INC Award. Links op de foto: Jeroen.

Thijs Swinkels in de race voor INC Award: ‘Voor mij is Thijs iedere dag een winnaar’

  •   1662 keer gelezen
VEGHEL | Veghelaar Thijs Swinkels is genomineerd voor een INC Award. De INC Awards zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties met een aantoonbare voorbeeldfunctie bij het integreren van mensen met een verstandelijke beperking in het maatschappelijk verkeer. Thijs, oprichter en mede-eigenaar van de franchise formule Brownies & downieS, maakt kans op de Publieksprijs.

De jury is lovend over Thijs: ‘Wij vinden hem een pionier op het gebied van inclusie van mensen met een verstandelijke beperking in de horeca. Hij maakte van Brownies & downieS een begrip en bracht mensen met een verstandelijke beperking in direct dagelijks contact met onze maatschappij, waardoor drempels wegvielen’. Zelf is de Veghelaar trots op zijn nominatie. “Het is altijd leuk om waardering te krijgen voor je werk. Ik geniet van het werken met mensen met een beperking”, aldus Thijs. Het personeel hoopt dat Thijs er met de prijs vandoor gaat. “Voor mij is Thijs iedere dag een winnaar”, laat Jeroen, de allereerste medewerker van Brownies & downieS, weten.

Johnny de Mol
De concurrentie is niet gering. Naast Thijs zijn Johnny de Mol en Michel Weijerman genomineerd. De laatste, zette onder andere de academische Downpoli op waardoor de huidige generatie kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom geïntegreerde zorg krijgen, staat een straatlengte voor. Thijs kan de stemmen dus wel gebruiken.
Stemmen kan tot het allerlaatste moment op: incawards.nl/publieksprijs. De INC Awards worden op 13 november uitgereikt tijdens het feestelijke INC Awards Gala in Huis ter Duin in Noordwijk. De presentatie is in handen van Nicolette van Dam.

Top