Clinics , op school of …….?

U kunt een clinic  of workshop organiseren van één of meerdere keren op uw school of club. We komen met het bus met circusspullen bij u op locatie een introductie verzorgen. De kinderen met beperking, hun zusjes en broertjes en/of vriendjes en vriendinnetjes volgen een programma van twee uur waarin circus en theater centraal staan. Het is uitdrukkelijk de bedoeling is dat alle kinderen op gelijkwaardig nivo benaderd worden en aandacht krijgen, omdat in hun gezins- of familieomgeving vaak veel aandacht naar het kind met de handicap gaat. In het circus kan iedereen van de ander leren èn de ander helpen.

 

Voor organisaties die werken met bijzondere mensen verzorgen we circus en theaterprojecten in de vorm van cursussen, trainingen en workshops.

Om mensen te begeleiden via succeservaringen  na hun talenten is het belangrijk om prikkelende, energieke en uitdagende projecten aan te bieden .

Circustheater bevat precies de juiste ingrediënten om dit tot stand te brengen!

In de circusprojecten van Mr Poehaa  leren de deelnemers jongleren, koorddansen,Bloemstokken,  eenwielfietsen, acrobatiek, diabolo, ballopen en nog veel meer. Onze theaterprojecten zijn gericht op verteltheater en op theatersport. Afhankelijk van het soort project ligt de nadruk op het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden of op constructieve vrijetijdsbesteding, of het ontwikkelen van talenten

Misschien wel de grootste kracht van het middel circustheater is de toetsbaarheid. Het bewijs dat je iets nieuws geleerd dat laat je zien. 


DSCN0173                IMG_0183

Neem contact met ons op voor aanmelding of meer informatie.

Top