Agenda

Iedereen

Circus Caps Speelt , in een prachtig mooi decor gemaakt door Opa Gerrit stukjes van de van de voorstelling de Circkel van het Circus.We zijnd de hele middag te gast Bij DIS Strand om 16.00 uur start de presentatie .U bent bij mooi weer allemaal zeer welkom.Bij slecht weer op kleinere schaal in de Studio van Phoenix.

************************************************************************

Circus Caps op de pannenkoekendag 2017 bij Uitpunt Veghel en Brownies&Downies

Mr Poehaa geeft twee voorstellingen tijdens de pannenkoekendag in Veghel. Hij treedt op om 13:30 uur en om 15:00 uur op de Markt in Veghel.

Kom je ook kijken op 19 maart? Zie hier het persbericht over dit leuke event.

Circus Caps gaat internationaal. Ga je mee?

Deze zomer komt circus Caps opnieuw naar camping le Clapas in Zuid Frankrijk.
Circus Caps verwelkomt op diverse locaties in Nederland kinderen met en zonder verstandelijke beperking om gezamenlijk hun circustalenten te ontdekken en ontwikkelen.

“Le Clapas” is een kleine camping. Er is een hagelnieuw toiletgebouw met een mooi invalide sanitair, in het restaurant wordt op verzoek gluten- of lactosevrij gekookt en het is overzichtelijk en veilig.

De circusweek zal plaatsvinden in week 30: van zondag 23 juli tot en met donderdag 27 juli. Samen met de Fransen uit de buurt werken we aan diverse circustechnieken en wie wil, kan meedoen aan de afsluitende voorstelling op het dorpsplein van Lavernhe de Castelmary.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de FB paginas van Caps; https://www.facebook.com/groups/1610867722478867/?fref=ts
Of van Le Clapas https://www.facebook.com/campingleclapas/?ref=hl
om een indruk van ons te krijgen.

Mail voor meer info:
Info over de camping en beschikbaarheid : www.leclapas.fr
Info over de werkzwijze van het circus en het programma nodigen we je uit om het contactformulier op deze site te gebruiken..

A bientôt!!


Veghel

Vanaf 2016 maart start in Veghel circustheaterlessen op de Noordkade. Deze lessen zijn voor iedereen! Mochten er meerdere kinderen met een beperking zich aanmelden gaan we ook een apart groep starten eventueel samen met broertjes en zusjes. Meld je aan via Phoenix cultuur. Er zijn twee groepen:

Kinderen vanaf 4 jaar en er is een groep voor kinderen vanaf 7 jaar

Almere 

Als je interesse heb mail dan even naar :   marthadepotter@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Top